Συνέντευξη στο STAR Βορείου Ελλάδος

Συνέντευξη στο STAR Βορείου Ελλάδος

Ο Πάνος Σκουρολιάκος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Βορείου Ελλάδος για το σκάνδαλο υποκλοπών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που απειλεί τη Δημοκρατία, αλλά και άλλα ζητήματα που ταλανίζουν τη χώρα και τους πολίτες της.


Όταν ο κ. Μητσοτάκης πήρε υπό την ευθύνη του την ΕΥΠ, την ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πολλοί φοβόμασταν ότι θα έχει άσχημο τέλος αυτή η ιστορία. Τα ‘χουμε ζήσει κι άλλοτε αυτά, Μαυρίκηδες, κοριούς, συνακροάσεις, κλπ. Αυτό όμως ήταν πάντα το τελειωτικό χτύπημα αυτών των κυβερνήσεων.
Οι παραιτήσεις διοικητή ΕΥΠ και Γραμματέα Πρωθυπουργού είναι ομολογία ενοχής. Το μόνο που απομένει σ’ αυτή την κυβέρνηση είναι να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές. Η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας και της τεράστιας αισχροκέρδειας στην ενέργεια που έχουν στεγνώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και φτωχοποιούν τους Έλληνες.


Ο κ. Μητσοτάκης προσβάλει τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού όταν ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για τις παρακολουθήσεις πολιτικού αρχηγού και δημοσιογράφου και 15-16 χιλ. ακόμα συμπολιτών μας, απίστευτος αριθμός.
Ή τον κορόιδευαν οι πιο στενοί του συνεργάτες ή λέει ψέματα.


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε προ ημερησίας συζήτηση και σύγκλιση της Επιτροπής Διαφάνειας, ωστόσο ο κ. Πρόεδρος της Βουλής παίζει καθυστερήσεις για την κυβέρνηση, για να αλλάξει η ατζέντα.


Αυτός ο λαός για να έχει Δημοκρατία το πλήρωσε με πολύ αίμα. Πέρασε εμφύλιο, βίωσε χούντα, σκοτώθηκε κόσμος, κυνηγήθηκε κόσμος για την ελευθερία του λόγου. Όλα αυτά για να έρθει το 2022 η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μας παρακολουθεί και να ισχυρίζεται ότι ήταν νόμιμο, αλλά ήταν λάθος. Ούτε νόμιμο ήταν, ήταν όμως μεγάλο λάθος.
Δυστυχώς η Δημοκρατία χωλένει στην Ελλάδα.


Έχουν δρομολογηθεί ήδη πολιτικές εξελίξεις σε όλο το εύρος του πολιτικού σκηνικού. Βράζει το παρασκήνιο σ’ όλα τα κόμματα αλλά και στη ΝΔ. Το κόμμα της ΝΔ δεν είναι ένας εσμός απατεώνων, έχει πολύ σοβαρούς ανθρώπους, δημοκράτες ανθρώπους και ελπίζω πρώτα αυτοί να αντιδράσουν για να σταματήσει αυτό που ζούμε, παραπληροφόρηση, ψέματα, δολοφονίες χαρακτήρων, κοκ. Πρώτα αυτοί πρέπει να βάλουν ένα τέλος στα όσα απαράδεκτα κάνει η κυβέρνησή τους.


Εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει ήδη. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο να πληρώνει αυτούς τους λογαριασμούς, με μια ΔΕΗ που την πούλησαν και δεν μπορεί πλέον να ελεγχθούν οι τιμές της ενέργειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε 37 δις ευρώ. Τί τα έκαναν; Γιατί στέρησαν από τους συνταξιούχους τα 500 ευρώ της νομοθετημένης ετήσιας ενίσχυσης που για κάποιους ήταν ολόκληρη σύνταξη; Το κορόιδευαν κιόλας ότι δεν είναι τίποτα. Και το κατάργησαν!