Ραδιοφωνική συνέντευξη στον “Επικοινωνία 94FM”

Ραδιοφωνική συνέντευξη στον “Επικοινωνία 94FM”

Ο Πάνος Σκουρολιάκος συνομίλησε με το δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη.

Οι δημοσκοπήσεις, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν δίνουν εκλογικό αποτέλεσμα. Οι κάλπες που πλησιάζουν, θα δώσουν απαντήσεις και θα δείξουν αν μπορεί να σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση.

Δημοσκοπήσεις κάνουμε και οι βουλευτές και βλέπουμε πλέον καθαρά τις αντιδράσεις του κόσμου. Σχημάτισα καθαρή άποψη ότι η ΝΔ δε θα διασωθεί. Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα 4 χρόνια αυτή τη διακυβέρνηση. “Η Ελλάδα θα διαγραφεί ως χώρα” είπε χαρακτηριστικά.

Έψεξε την εργαλειοποίηση των δημοσκοπήσεων λέγοντας πως εφευρίσκουν πτώση του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του εγκλήματος των Τεμπών “λες και οι εργαζόμενοι έστειλαν τα εξώδικα που προειδοποιούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Δεν θα σχηματίσουμε κυβέρνηση ηττημένων έστω κι αν βγαίνουν τα νούμερα ανέφερε.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει την πορεία ιδιωτικοποίησης των υδάτων. Δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν τα νερά, είπε ρητά.

Αναφερόμενος στο έγκλημα των Τεμπών, ανέδειξε τις ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας στο χώρο των Συγκοινωνιών και Υποδομών και στην εξοργιστική προσπάθεια να μας βγάλουν όλους αδαείς και τρελούς, όταν προσπαθούν, όπως ο υφυπουργός, να μας πείσουν ότι ένας πίνακας τοπικής διαχείρισης κυκλοφορίας των τρένων στη Λάρισα, που βλέπει λίγα χιλιόμετρα πριν και μετά το σταθμό, είναι Τηλεδιοίκηση. Και συνεχίζουν να το κάνουν αυτό ακόμα και όταν ο σταθμάρχης, ενώπιον του υφυπουργού λέει ότι η Τηλεδιοίκηση σταμάτησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2019 και ότι αυτός ο πίνακας είναι τοπικός χειρισμός λίγων χιλιομέτρων.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι ο πολίτης περιμένει να λάμψει η αλήθεια, ο Πάνος Σκουρολιάκος είπε ότι η αλήθεια λάμπει ήδη. Το ποιος αγνόησε τις προτάσεις, τις προειδοποιήσεις, τα εξώδικα των εργαζομένων για το επερχόμενο δυστύχημα είναι πολύ γνωστό. Είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. ‘Οπως είναι γνωστό το ποιος άφησε κατεστραμμένη και δεν επισκεύασε την Τηλεδιοίκηση στη Λάρισα μετά τη φωτιά του Ιουλίου του 2019. Η αλήθεια έχει λάμψει, κατέληξε ο βουλευτής.