Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις (συνυπογραφή) 3 – 7 Οκτωβρίου

Συνυπογραφή κοινοβουλευτικών ερωτήσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά την προηγούμενη εβδομάδα.

Continue Reading Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις (συνυπογραφή) 3 – 7 Οκτωβρίου

Τηλεόραση – αρτ TV – 6 10 2022

https://youtu.be/S2isRVmvFT8 Ο Πάνος Σκουρολιάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του "αρτ TV", ¨Εκρηκτικό Δελτίο" που παρουσιάζουν η Σοφία Παραδείση και ο Σπύρος Σταθάκης. Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Βασίλης Φεύγας, Τομεάρχης Στρατηγικού Σχεδιασμού Επικοινωνίας της ΝΔ. Το θέμα που απασχόλησε την πολιτική συζήτηση ήταν η ακρίβεια. Ο Πάνος Σκουρολιάκος απαρίθμησε τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσε στην οικονομία της χώρας η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, κυρίως, και όχι τόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία, όπως η ΝΔ θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε.Οπως χαρακτηριστικά είπε:Η ΝΔ έχει χάσει την επαφή με την καθημερινότητα των πολιτών. Η ακρίβεια έφερε τα πάνω κάτω από το Σεπτέμβρη του 2021 στις ζωές μας. Οι πολίτες είναι απελπισμένοι με τις ιλιγγιώδεις αυξήσεις στην ενέργεια. Δεν μπορούν να το κρύψουν πια ούτε τα κανάλια, που φιλοΣΥΡΙΖΑ δεν τα λες.Οι πολίτες αντιμετωπίζουν ένα δυσθεώρητο πληθωρισμό, 12,8%, με τη μεγαλύτερη αύξησή του για το Σεπτέμβριο του '22 στην Ευρώπη. Aντιμετωπίζουν έναν ενεργειακό πληθωρισμό από τους υψηλότερους στην Ευρώπη και ταυτόχρονα η χώρα μας βρίσκεται στην προτελευταία θέση μεταξύ των χωρών της Ευρώπης στην αγοραστική δύναμη των πολιτών.Θύμισε τα υπερκέρδη των παραγωγών ενέργειας για τα οποία δεν έκανε τίποτα η κυβέρνηση, αλλά, αντιθέτως, τους προμοδότησε με άλλα 2 δις ευρώ,…

Continue Reading Τηλεόραση – αρτ TV – 6 10 2022

Ερώτηση Σκουρολιάκου – Παππά: Μείωση δρομολογίων και συρμών στη γραμμή Αεροδρομίου

Ο Πάνος Σκουρολιάκος κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Μείωση δρομολογίων και συρμών στη γραμμή Αεροδρομίου». Σκοπός της Ερώτησης είναι να πληροφορηθούν οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής: Τι προτίθεται να πράξει ο Υπουργός ώστε να μη μειωθούν τα δρομολόγια προς το Αεροδρόμιο,Αν προτίθεται να αυξήσει τον αριθμό των συρμών στη συγκεκριμένη γραμμή του Μετρό καιΑν προτίθεται να αυξήσει τον αριθμό των δρομολογίων ώστε να εξυπηρετούνται καθημερινά περισσότεροι επιβάτες. Η Ερώτηση έγινε με αφορμή παράπονα που εξέφρασαν κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής στο βουλευτή που αφορούν στη μείωση δρομολογίων και συρμών στη γραμμή του Αεροδρομίου. Πιο συγκεκριμένα, το αρμόδιο Υπουργείο ανακοίνωσε πως μειώνει τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο κατά έξι ημερησίως λόγω έλλειψης συρμών, κάτι που ανησυχεί τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής σφόδρα. Η Γραμμή Αεροδρόμιο - Πειραιάς είναι το μοναδικό μέσο σταθερής τροχιάς που φτάνει στην Ανατολική Αττική, με την πλειοψηφία των κατοίκων της να χρησιμοποιούν τους σταθμούς της συγκεκριμένης γραμμής για να έχουν γρήγορη, οικονομική και οικολογική πρόσβαση στο μητροπολιτικό κέντρο και τον Πειραιά. Η ενεργειακή κρίση, με αναμφισβήτητες τις ευθύνες και της κυβέρνησης, έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία. Μία από τις επιπτώσεις αυτής της κρίσης είναι και η διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη χρήσης…

Continue Reading Ερώτηση Σκουρολιάκου – Παππά: Μείωση δρομολογίων και συρμών στη γραμμή Αεροδρομίου

Στις Αχαρνές για παρουσίαση βιβλίου

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Γιώτα ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ. Σημαντικός ιστορικός των Αχαρνών ο Γιώτας, είναι σημαντικό κεφάλαιο όχι μόνο για το Μενίδι αλλά και για τη χώρα. Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο!

Continue Reading Στις Αχαρνές για παρουσίαση βιβλίου

Στις Αχαρνές

Βραδιά αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. Υπέροχοι χοροί και τραγούδια της Καππαδοκίας από το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αχαρνών και ποντιακά από την Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών και Αττικής "Ο Καπετάν Ευκλείδης".

Continue Reading Στις Αχαρνές

Η θεατρική καταστροφή της Σμύρνης

Με τη Μικρασιατική Καταστροφή, που μετρά σήμερα εκατό χρόνια, δεν ξεριζώθηκαν, ταλαιπωρήθηκαν, χάθηκαν μόνο οι άνθρωποι. Μαζί τους χάθηκε και ένα σπάνιο πολιτιστικό απόθεμα.

Continue Reading Η θεατρική καταστροφή της Σμύρνης

Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις (συνυπογραφή) 26 – 30 Σεπτεμβρίου

Συνυπογραφή κοινοβουλευτικών ερωτήσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά την προηγούμενη εβδομάδα.

Continue Reading Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις (συνυπογραφή) 26 – 30 Σεπτεμβρίου