ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ

Με πείσμα και καλή διάθεση καταφέραμε μαζί με τον Δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδας να εξασφαλίσουμε από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου έναν υπέροχο χώρο για την άθληση της νεολαίας της περιοχής. Ένας χώρος που αξίζει να ανήκει, και πιά ανήκει στους κατοίκους και τον Δήμο. Ευχαριστούμε για την δήλωση του Δημάρχου.

 

                     Πάνος Σκουρολιάκος

               Βουλευτής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ

 

           Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Το πνεύμα και το σώμα θέλουν το κατάλληλο περιβάλλον για να ασκηθούν!
Όπως είναι γνωστό, θαύματα δεν γίνονται! 
Όταν διαχειρίζεται κανείς όμως με ρεαλισμό και υπευθυνότητα το θέμα του γηπέδου στην Αρτέμιδα, επειδή θέλουμε ένα αθλητικό κέντρο με κερκίδες, προβολείς και τεχνητό χλοοτάπητα και επειδή κατανοούμε την μεγάλη και άμεση ανάγκη, πετύχαμε με συνέπεια, νομιμότητα και σωστές κινήσεις την παραχώρηση από την ΕΤΑΔ του χώρου, ώστε να προχωρήσουμε στην αξιοποίηση του και στην λειτουργικότητά του, ως μέρος άθλησης της νεολαίας του τόπου μας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πάνο Σκουρολιάκο, Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Αττικής και τον Λουκά Μαργέτη, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή την προσπάθεια, με στήριξαν από τη θέση τους και με το απαράμιλλο ενδιαφέρον τους υλοποιήθηκε η ενέργεια παραχώρησης τμήματος του ακινήτου στο Δήμο μας. 
Ήρθε πλέον η ώρα να αποκτήσει η Αρτέμιδα το δικό της γήπεδο!! Με σεβασμό σε όλους σας και υποχρέωση απέναντι στα παιδιά είμαστε εδώ να κάνουμε τα όνειρα χρόνων πράξη!! Σύντομα η επόμενη εναέρια φωτογραφία θα είναι διαφορετική!!!

 

                           Δημήτρης Μάρκου

                   Δήμαρχος Σπάτων – Λούτσας.