Δήλωση Πάνου Σκουρολιάκου για τα ψηφοδέλτια ΝΙΚΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Δήλωση Πάνου Σκουρολιάκου για τα ψηφοδέλτια ΝΙΚΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

Στις απαιτητικές συνθήκες που καθορίζουν το μέλλον της πατρίδας μας, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρών στους αγώνες, απαντά με συγκεκριμένες προτάσεις. Με το τεκμηριωμένο πρόγραμμα του που βασίζεται στο τετράπτυχο: Αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και αποτελεσματική διοίκηση. Για ένα Κράτος δικαίου και εξωστρεφούς ανάπτυξης, με πολιτικό διάλογο, με διαφάνεια και δικαιοσύνη απέναντι στους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και παραγωγούς, τη νεολαία.

Το ίδιο μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στέλνουμε στους συμπολίτες μας στην Ανατολική Αττική. Όλα αυτά τα χρόνια, σταθήκαμε δίπλα στον κόσμο της εργασίας και των παραγωγικών δυνάμεων στην ποικιλόμορφη και με πολλές αντιθέσεις περιφέρειά μας. Παρόντες, μαζί τους, στο Κοινοβούλιο, σε κάθε δικό τους καθημερινό αγώνα ενάντια στις παρωχημένες αντιλήψεις και τις μικροκομματικές σκοπιμότητες της ΝΔ. Σταθήκαμε με συνέπεια και με δυναμισμό απέναντι σε κάθε αντιδραστική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στο περιβάλλον, στην οικονομία (κόκκινα δάνεια, ακρίβεια), την Υγεία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τις συγκοινωνίες, στην αντιμετώπιση της πανδημιακής και της ενεργειακής κρίσης, σε κάθε έκφανση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή μας.

Σήμερα, οι Έλληνες βλέπουν την προοπτική μιας προοδευτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και μας φέρνουν μπροστά σε νέους στόχους.

Θα ανταποκριθούμε στις δικές τους προσδοκίες με όραμα και με έργα κοινωνικής συνοχής, με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βιώσιμης περιφερειακής ανάπτυξης στην Ανατολική Αττική.

Σε αυτό τον αγώνα θα είμαι και πάλι ΠΑΡΩΝ!

Γιατί η Ανατολική Αττική αξίζει ένα καλύτερο αύριο!