Αποκατάσταση της αλήθειας για τα καμένα από το Δήμαρχο Παλλήνης

Αποκατάσταση της αλήθειας για τα καμένα από το Δήμαρχο Παλλήνης

Σε Δελτίο Τύπου που εκδώσαμε στις 25-7-2022 μιλήσαμε για “χυδαία προσπάθεια αποδόμησης της επίσκεψης Τσίπρα στα καμένα της Πεντέλης που εξελίσσεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ΜΜΕ με συμμέτοχο” – ακούσιο, όπως αποδείχθηκε – “το Δήμαρχο Παλλήνης, κ. Ζούτσο”.


Το θέμα αφορούσε το μέγεθος των καταστροφών που προκάλεσε η φωτιά, την ενημέρωση που έδωσε ο Δήμαρχος στον Αλέξη Τσίπρα και θέσαμε το ερώτημα: “Μήπως θα πρέπει ο κ. Ζούτσος, Δήμαρχος Παλλήνης, να αποκαταστήσει την αλήθεια;”.


Ο Δήμαρχος Παλλήνης, λοιπόν, προς τιμήν του και προς αποκατάσταση της αλήθειας, έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρο το βίντεο της ενημέρωσης προς τον Αλέξη Τσίπρα με κείμενο που αποκαθιστά την αλήθεια (και δεν περιορίζει τα καμένα σε 3-4 κτίρια, όπως επεδίωκαν οι ασκούντες αντιπολίτευση στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης).


Η επίθεση στην αλήθεια, που είναι δυστυχώς ο κανόνας με πρωταγωνίστρια την κυβέρνηση, είναι επίθεση στη Δημοκρατία.

Η ανάρτηση του Δήμου Παλλήνης στο Facebook είναι η ακόλουθη:

Με αφορμή τα δημοσιεύματα και το βίντεο που διακινείται στον Τύπο και στα κοινωνικά δίκτυα, σχετικά με την ενημέρωση που έδωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, για τον αριθμό των καμένων σπιτιών από την πυρκαγιά της Πεντέλης, διευκρινίζουμε τα εξής:


Το εν λόγω βίντεο προβάλλει ένα μέρος της ενημέρωσης του Δημάρχου και μάλιστα το μέρος που αφορούσε σε πληροφορίες που είχε για τις ζημιές σε όμορους Δήμους.


Ο Δήμαρχος Παλλήνης είχε επίσης ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και για τις συνέπειες της πυρκαγιάς της Πεντέλης στο σύνολο του Δήμου Παλλήνης, αναφέροντας ότι μέχρι την στιγμή της ενημέρωσης είχαν γίνει 171 αυτοψίες και είχαν κριθεί 72 κατοικίες και επιχειρήσεις ως «κόκκινες», άλλες 56 ως «κίτρινες» και 43 ως «πράσινες».


Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συμπολίτες μας και όλος ο Δήμος Παλλήνης, η προσοχή της Πολιτείας και των Πολιτειακών παραγόντων θα πρέπει να στραφεί στην άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπολιτών μας και όχι σε άσκοπους διαξιφισμούς.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Παλλήνης στο Facebook