Συνάντηση Δημάρχου Ωρωπού Θ. Ρούσση με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρολιάκο

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 21 Μαρτίου, ο Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής κ. Πάνος Σκουρολιάκος στο Δημαρχείο Ωρωπού, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Θωμά Ρούσση.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την οικονομική πορεία του Δήμου αλλά και την προώθηση συγκεκριμένων αναπτυξιακών έργων.

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τελευταία έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στο Δήμο Ωρωπού, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα και δεσμεύτηκε να συμβάλει θετικά με παρεμβάσεις του στην κυβέρνηση για την επίλυση τους.

Μετά τη συνάντηση του με τον κ. Θ. Ρούσση ο κ. Π. Σκουρολιάκος δεν έχασε την ευκαιρία για μια βόλτα στη παραλία, όπου σε γνωστό παραδοσιακό στέκι των Νέων Παλατίων, ο Πάνος Σκουρολιάκος, συναντήθηκε με παλιούς φίλους και μοιράστηκε μαζί τους ουζάκι και μεζέδες.

(ΠΗΓΗ : http://www.apopsi-tora.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%85-%CF%89%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CE%B8-%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5/ )