Στο Kontra Chanel και στην εκπομπή Kontra News

Στο Kontra Chanel και στην εκπομπή Kontra News

Στην εκπομπή Kontra News, 29-4-2023, ο Πάνος Σκουρολιάκος επισήμανε ότι το πρόγραμμα των “50 ημερών” πηγάζει από την ιδεολογία και τις κοινωνικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ και είναι απολύτως κοστολογημένο. Η ΝΔ σπέρνει, ως συνήθως, fake news για το κόστος του.


Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για κατώτατο μισθό 880 €, ετήσια τιμαριθμική προσαρμογή στο ύψος του πληθωρισμού, αύξηση 10% στους μισθούς του δημόσιου τομέα, επαναφορά της 13ης σύνταξης, αναστολή των πλειστηριασμών α’ κατοικίας άμεσα, ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους προς ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες, επιβολή ανώτατου συντελεστή κέρδους 5% στις εταιρείες ενέργειας, κατάργηση όλων των αντεργατικών ρυθμίσεων που έφερε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, συμπλήρωσε απαντά στις ανάγκες της κοινωνίας μας και είναι συμβατό με την ιδεολογία μας.


Η απερχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ λειτούργησε εναντίον των συμφερόντων της κοινωνίας, συμπλήρωσε και έδωσε το παράδειγμα της ακύρωσης δημιουργίας Νοσοκομείου Ανατολικής Αττικής από τη ΝΔ, το οποίο είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για να υποστηρίξει ότι δεν τους ενδιαφέρει οτιδήποτε δημόσιο. Τα χρήματα που προορίζονταν για το νοσοκομείο τα έκαναν πάρκο αναψυχής στην Ανατολική Αττική, συμπλήρωσε.