Σκουρολιάκος, Νταλάρα και Καμτσής στα πρώτα κλικ από το «Αιμάτινο φεγγάρι» που έρχεται στο «Τόπος Αλλού»

Σκουρολιάκος, Νταλάρα και Καμτσής στα πρώτα κλικ από το «Αιμάτινο φεγγάρι» που έρχεται στο «Τόπος Αλλού»

Του Βασίλη Μπουζιώτη, αποκλειστικό

Πρώτος «πρόδωσα» πως ο πολυπράγμων Νίκος Καμτσής «μαγειρεύει» για το φιλόξενο πάντα «Τόπος Αλλού» το «Αιμάτινο φεγγάρι» του Νίκολας Καζάν και πρώτος πως ο ίδιος θα παίξει σε αυτό μαζί με τους καίριους Πάνο Σκουρολιάκο και Γεωργιάνα Νταλάρα. Τώρα επανέρχομαι γιατί εξασφάλισα αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την φιλόδοξη αυτή παραγωγή που προγραμματίζεται να ανέβει στις αρχές Νοεμβρίου -κορονοϊού πάντοτε επιτρέποντος!-

Στην πρωτεύουσα του κόσμου, στην Νέα Υόρκη, τα γεγονότα παίρνουν διαστάσεις και μέγεθος. Μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη της Μάνιας [Γεωργιάνα Νταλάρα] στο διαμέρισμα του Αλαν [Νίκος Καμτσής] έχει συνέπειες σκληρές και τραγικές και για τα τρία πρόσωπα [στο ρόλο του Γκρεγκ ο Πάνος Σκουρολιάκος].

Ο Νίκολας Καζάν (γιος του Ηλία Καζάν) γνωστός σεναριογράφος του Χόλυγουντ, υπακούοντας στις βαθύτερες Ελληνικές ρίζες του, έστησε ένα έργο όπου η Υβρις και η Δίκη παίρνουν σύγχρονη μορφή και κυκλοφορούν θρασύτατα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εκεί, στο loft του Αλαν, συντελείται μία Υβρις και εκεί θα εμφανιστεί η Νέμεσις για να φέρει τα πράγματα σε μια παγκόσμια ισορροπία και πάλι, όχι όμως χωρίς απώλειες.

Μετάφραση-σκηνοθεσία Νίκος Καμτσής

Σκηνικό-κοστούμια Μίκα Πανάγου

Μουσική Κώστας Χαριτάτος

Φωτισμοί Γιάννης Ζέρβας.

Πηγή: enikos.gr