Πολιτική συζήτηση στο “αρτ TV”,  17-5-2022

Πολιτική συζήτηση στο “αρτ TV”, 17-5-2022

Ένας τεράστιος αριθμός πολιτών ήρθε, έγιναν μέλη του κόμματος, ψήφισαν και φόρτωσαν τη ΝΔ με 175.000 «κρίσεις πανικού»

Ο Πάνος Σκουρολιάκος προσκλήθηκε στην εκπομπή “Λόγος και Αντίλογος” της Ελευθερίας Κοσμοπούλου, στο κανάλι “αρτ TV”. Στην εκπομπή ήταν προσκεκλημένη επίσης και η βουλευτής της ΝΔ κ. Άννα Καραμανλή. Θέμα της συζήτησής τους ήταν το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.


Ο βουλευτής τόνισε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην «πατρίδα του θεάματος», τις ΗΠΑ, και οι Αμερικάνοι, όπως και το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη, ξέρουν να στήνουν λαμπερά σόου, όμως «άγευστα».


Τόνισε επίσης ότι αν και ο ΠΘ έθεσε ζητήματα που απασχολούν την χώρα μας στου Αμερικάνους κατά τις συζητήσεις προετοιμασίας της επίσκεψής του, δεν πήρε τίποτα, όπως δεν πήρε τίποτα και στις εκεί συζητήσεις με τον Αμερικάνο Πρόεδρο. Δεν έβαλε στο τραπέζι της συζήτησης την επιθετικότητα της Τουρκίας με υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά, δε ζήτησε τη μη πώληση F-16 στην Τουρκία Αντίθετα, μάθαμε για πρόθεση αγοράς F-35 από τη χώρα μας.


Στις αντιδράσεις της συνομιλίτριάς του, κ. Καραμανλή, ότι δεν είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να γνωρίζει τι συζητήθηκε με τους Αμερικάνους στην προετοιμασία της επίσκεψης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι αυτό ακριβώς είπε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή παρουσία του κ. Μητσοτάκη, ότι δεν πήρε τίποτα ο ΠΘ, αλλά ο κ. Μητσοτάκης έκανε σαν να μην άκουσε.
Η δημοσιογράφος έθεσε το θέμα του χρόνου για να φανούν τα όποια απαοτελέσματα επίσκεψης Έλληνα ΠΘ στις ΗΠΑ και ο Πάνος Σκουρολιάκος και τον ρώτησε αν βλέπει κάτι θετικό απ’αυτή την επίσκεψη. Ο Πάνος Σκουρολιάκος απάντησε ότι, δυστυχώς, δεν έβγαλε κάτι θετικό για τη χώρα μας αυτό το ταξίδι και ότι θα περιμένουμε τον ΠΘ στη Βουλή να μας ανακοινώσει τα αποτελέσματά του.


Επισήμανε ότι την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης με τη σύζυγο και τις κόρες του έπερναν αναμνηστικές φωτογραφίες για το αρχείο τους με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, ο Τούρκος ΥΠΕΞ συζητούσε με τον Αμερικάνο ομόλογό του τα εξοπλιστικά προγράμματα της Τουρκίας.


Ως κατάληξη η συζήτηση είχε τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής. Ο Πάνος Σκουρολιάκος τόνισε το γεγονός ότι στην κάλπη ψήφισαν μέλη του κόμματος, πως ένας τεράστιος αριθμός πολιτών ήρθε, έγιναν μέλη του κόμματος, ψήφισαν και φόρτωσαν τη ΝΔ με 175.000 «κρίσεις πανικού».