Πολιτική συζήτηση στο “Αρτ TV”, 27-2-2023

Πολιτική συζήτηση στο “Αρτ TV”, 27-2-2023

Ο Πάνος Σκουρολιάκος ήταν καλεσμένος στο “Αρτ TV”, στην εκπομπή ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ με το Γιώργο Βαθιώτη σε πολιτική συζήτηση που συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.


Η συζήτηση ξεκίνησε με ερώτημα του δημοσιογράφου που αφορούσε τον Παύλο Πολάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι το κόμμα συντεταγμένα και μέσα στα αρμόδια όργανα θα συζητήσει και θα αποφασίσει. Ήδη έγινε γνωστό ότι ο Παύλος Πολάκης θα παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα και ότι έχασε τη θέση του στον Τομέα Διαφάνειας.
“Έχει γίνει όμως τεράστιο θέμα μία ανάρτηση του Πολάκη και έφυγε από την πολιτική συζήτηση η ακρίβεια, το γεγονός της εξάντλησης του μισθού στις πρώτες 18 ημέρες του μήνα, η διαφθορά “Πάτσηδων-Νικολάου κλπ” και άλλα πολύ σοβαρά θέματα που επηρεάζουν τη ζωή των συμπολιτών μας”, πρόσθεσε.


Η προοδευτική κυβέρνηση πρέπει να ξαναστήσει το κοινωνικό κράτος που γκρέμισε η ΝΔ, συνέχισε ο Πάνος Σκουρολιάκος, απαντώντας σε επόμενο ερώτημα. Η ΝΔ υποσχέθηκε μείωση φόρων και αυξήθηκαν τα έσοδα από τους έμμεσους φόρους, υποσχέθηκε καλύτερους μισθούς και είδαμε τί έκαναν, καλυτερες δουλειές και κατάργησε κάθε προστασία της εργασίας, κατάργησε τη 13η σύνταξη.
Στο ερώτημα που θα βρεθούν τα χρήματα απάντησε ότι θα βρεθούν εκεί που βρήκε η ΝΔ 8,5 δις για απευθείας αναθέσεις, εκεί που βρήκε 1000 ευρώ την ημέρα για τα Golden Boys. Τα χρήματα θα βρεθούν και θα πάνε στο λαό. Δεν θα γίνουν καταθέσεις στην Ελβετία. Θα πέσουν στην αγορά, κατέληξε.