Πολιτική συζήτηση στο “αρτ TV”, 19-1-2023

Πολιτική συζήτηση στο “αρτ TV”, 19-1-2023

Ο Πάνος Σκουρολιάκος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Εκρηκτικό Δελτίο” του “αρτ TV”, σε πολιτική συζήτηση με εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.


Η συζήτηση αφορούσε σε θέματα πολιτικής επικαιρότητας όπως την άρνηση του Προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, κ. Μπούρα, να καλέσει τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ κ. Ράμμο να καταθέσει τα αποτελέσματα της έρευνάς του για τις υποκλοπές, τις εξελίξεις στο Ειδικό Δικαστήριο όπου δικάζεται ο κ. Νίκος Παππάς και την προσπάθεια να εκτραπεί η προσοχή της κοινής γνώμης από τα ζοφερά που αφορούν τις ρωγμές στο σώμα της δημοκρατίας που προκαλεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις υποκλοπές και να εστιάσει σε δήθεν παράνομες χρηματοδοτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Καλογρίτσα, έναν άνθρωπο που μέχρι πρόσφατα παρουσίαζε η ΝΔ ώς άφραγκο, που προσπαθούσε ο κ. Παππάς να τον βοηθήσει να βρει λεφτά για να στήσει το “ΣΥΡΙΖΑCHANEL” και τώρα ως έχοντα χρήματα τόσα, που όχι μόνο μπορούσε να αγοράσει κανάλι, αλλά χρηματοδοτούσε παράνομα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εν τω μεταξύ ο κ. Παππάς ήταν αυτός που απαγόρευσε στον κ. Καλογρίτσα τη συνέχιση της συμμετοχής του στο διαγωνισμό για κανάλι, γιατί, σύμφωνα με το νόμο, δεν είχε την οικονομική δυνατότητα!


Η συζήτηση περιέλαβε και τις αθρώες προσλήψεις στην αστυνομία, χωρίς εξετάσεις και χωρίς εκπαίδευση ουσιαστική, μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της εκλογικής πελατείας της ΝΔ. Αυτό, τη στιγμή που υπάρχουν τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο ΕΣΥ και τα νοσοκομεία καταρρέουν, τα πανεπιστήμια δεν έχουν καθηγητές και υποδομές και φοιτητές πέφτουν απ’ τα παράθυρα των αιθουσών τους λόγω συνωστισμού, κ.ά.