Οικειοποιήθηκαν το έργο του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας

Οικειοποιήθηκαν το έργο του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας

Για την άρνηση των αρμοδίων στο Υπουργείο Πολιτισμού να παραδεχτούν και να αποδεχτούν το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ώστε το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, στα ανοιχτά της Αλοννήσου στις ακτές της νήσου Περιστέρας που εγκαινιάστηκε την 1η Αυγούστου, να υλοποιηθεί, μίλησε στον 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος Πάνος Σκουρολιάκος.

Στην Ευγενία Χατζηγεωργίου ο κ. Σκουρολιάκος εξήγησε ότι στην ομιλία του στη Βουλή στις 22 Μαΐου είχε εξηγήσει το μέγεθος του έργου που είχε υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό το μουσείο, καθώς ουσιαστικά παρέδωσε στη ΝΔ ένα έτοιμο έργο, για να κόψουν την κορδέλα, και όλες αυτές τις διαπιστώσεις του η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν τις αρνήθηκε στη Βουλή. Δεν αμφισβήτησαν τίποτα, εξήγησε ο βουλευτής.

Εγκαινίασαν το έργο χρησιμοποιώντας σελέμπριτι χωρίς να αναφερθούν σε τι είχε προηγηθεί και τι έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση σημείωσε ο κ. Σκουρολιάκος. Ο τομεάρχης τόνισε ότι ήταν εξαφανισμένος και ο δήμαρχος, ο οποιος τυχαίνει να είναι και στην κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και λαλίστατος ήταν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος ήξερε πολύ καλά τι έχει γίνει και τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε ο τομεάρχης «πως το άντεξε» και δεν είπε ούτε αυτός κουβέντα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αρνηθούν και τον χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θα εκπροσωπούσε ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Στρατής επισήμανε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Πηγή: Στο Κόκκινο

Δείτε ακόμα

Tο ρεπορτάζ της Αυγής

Το ρεπορτάζ του Documento

Το ρεπορτάζ της FMVoice