Ερώτηση για το οδικό δίκτυο στο Πόρτο Ράφτη

Ερώτηση για το οδικό δίκτυο στο Πόρτο Ράφτη

Ο Πάνος Σκουρολιάκος, βουλευτής Ανατολικής Αττικής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατέθεσε Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών & Μεταφορών με θέμα: «Σε τραγική κατάσταση το οδικό δίκτυο στο Πόρτο Ράφτη Αττικής».

Την Ερώτηση συνυπογράφει και ο βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών Κώστας Ζαχαριάδης.

Σκοπός της είναι να πληροφορηθούν οι πολίτες τί προτίθενται να κάνουν τα συναρμόδια υπουργεία σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την άμεση αποκατάσταση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ο βουλευτής έχει γίνει δέκτης παραπόνων από κατοίκους του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίων, ειδικότερα των κατοίκων του Πόρτο Ράφτη, για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το οδικό δίκτυο της περιοχής. Το επίπεδο επικινδυνότητάς του είναι τέτοιο, ώστε να έχουμε καταγεγραμμένα πολλά ατυχήματα συμπολιτών μας οδηγών, αλλά και διερχόμενων οδηγών. Επιπλέον αποτελεί σοβαρό παράγοντα φθοράς των οχημάτων. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των πολιτών, το έδαφος, λόγω κακοτεχνιών στην αποκατάσταση έργων που προηγήθηκαν, παθαίνει καθιζήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν συμβεί ατυχήματα με αυτοκίνητα που βουλιάζουν αλλά και με πεζούς.Ολόκληρο το Πόρτο Ράφτη είναι μία περιοχή που, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, δέχεται πληθώρα επισκεπτών και παραθεριστών. Μοιάζει με βομβαρδισμένη πόλη, με σκόνη το καλοκαίρι και λασποχώματα το χειμώνα, τόνισε στην Ερώτησή του.

Η Ερώτηση εδώ