Δελτίο Τύπου της ομιλίας του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Πάνου Σκουρολιάκου για το υπο συζήτηση πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για το Πολυνομοσχέδιο που αφορά την Τρίτη αξιολόγηση μίλησε στην ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων  στις 12/1/2018, ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος.
 Ανέφερε πως οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που εισάγει  το εν λόγω σχέδιο νόμου, είναι απαραίτητες  ώστε να γίνει πια ορατή η έξοδος της χώρας και του λαού από την μακρά και επίπονη περίοδο  που προετοίμασαν και επέβαλαν οι καταστροφικές πολιτικές  των κυβερνήσεων του παρελθόντος.
 Ο βουλευτής, εστίασε την ομιλία του σε θέματα πολιτισμού και ψηφιακής πολιτικής.
Αναφέρθηκε σε θέματα που έχουν να κάνουν με προβλήματα που προκύπτουν από την ύπαρξη ή ανακάλυψη αρχαιοτήτων σε χώρους όπου επιχειρούνται μεγάλα έργα, και εξήγησε πως με την «Έκθεση Αναλυτικής Αρχαιολογικής Τεκμηρίωσης» που εισάγει η κυβέρνηση,  διευκολύνεται η ανάπτυξη μέσω αυτών των έργων, αλλά ταυτόχρονα προστατεύεται και ο αρχαιολογικός πλούτος της χώρας.
 Όσον αφορά τα θέματα ψηφιακής πολιτικής, αναφέρθηκε στην μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία, με αδειοδότηση του ψηφιακού ραδιοφώνου. Μια  πολιτική,  που ακολουθεί τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και ταυτόχρονα  φροντίζει το περιβάλλον και  προστατεύει την υγεία των πολιτών με τη δραστική μείωση των κεραιών.
 Διατύπωσε τέλος τη βεβαιότητα του πως με το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης  ανοίγεται ξεκάθαρα ένας νέος δρόμος επανεκκίνησης του κράτους και της κοινωνίας  προς την  δίκαιη για όλους ανάπτυξη και  προκοπή.  
 
Παναγιώτης (Πάνος) Σκουρολιάκος
Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής